Снимка: БулфотоНай-добрият български тенисист Григор Димитров върви нагоре в световната ранглиста

...
Снимка: БулфотоНай-добрият български тенисист Григор Димитров върви нагоре в световната ранглиста
Коментари Харесай

Григор Димитров върви нагоре в ранглистата

Снимка: Булфото

Най-добрият български тенисист Григор Димитров върви нагоре в световната класация на АТР. От през днешния ден хасковлияте е 18-и в подреждането, като е единствено на 5 точки от 17-ия Милош Раонич.

Прогресът му се дължи на стигането до четвъртфиналите във Виена и успеха над намиращия се пред него преди седмица Карен Хачанов, както и ранното отпадане на Стан Вавринка. 

Димитров е с актив от 2260 точки. Той пропуща Мастърс 1000 шампионата в Париж тази седмица. Втората ни ракета Димитър Кузманов е на 290-ото място.

В челото няма промени. Новак Джокович е лидер с 11 830 точки и ще приключи за шести път годината като номер 1 в ранглистата на АТР. Рафаел Надал е с 9850, а Доминик Тийм има 9125 точки.

При дамите Цветана Пиронкова загуби две позиции и към този момент е 134-а в класацията на WTA, само че си остава номер 1 в България. Виктория Томова е номер 137. Изабелла Шиникова е 203-а в подреждането, а Елица Костова е на 210-ото място. На върха е Ашли Барти пред Симона Халеп и Наоми Осака.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР